top of page
 • Welke kledij draag ik voor de lessen?
  Losse sportkledij of een legging. Ik verkies zelf een legging met een hoge taille, zodat mijn rug en buik altijd lekker bedekt en warm blijven. Yoga wordt beoefend op blote voeten of lekker warme kousen. Draag vooral comfortabele kledij. Alles wat knelt of niet goed zit, zal je tijdens de les enkel afleiden en dat is niet de bedoeling. In een yogales is het de bedoeling de aandacht bij jezelf te houden, dus draag vooral iets waar je je goed in voelt.
 • Kan ik eten vlak voor de les?
  Het beste beoefen je yoga op een ietswat lege maag. Een stevige maaltijd eet je best twee uur voor de les. Een lichte maaltijd kan wel een uur voor de yogales.
 • Ik voel me wat onzeker voor een groeples. Wat nu?
  In yoga stap je op je mat en hou je de aandacht bij jezelf. Je keert naar binnen. Eén van de grote lessen die ik uit yoga-practice haal is dat je niet vergelijkt met anderen. Een waardevolle oefening voor op de mat, maar ook naast de mat. Iedere persoon is uniek. Iedereen werkt tijdens een yogasessie op zijn of haar niveau en het is niet de bedoeling dat je gefrustreerd raakt door mensen in de buurt die leniger zijn dan jij. Iedereen kan yoga beoefenen: of je nu maatje 36 hebt of 44. De props (kussens, dekens, blokken) ondersteunen ons waar nodig. Bij studio mie zijn de groepen altijd klein, dus ik kan je steeds persoonlijke tips geven. Elke dag is ook anders. De ene dag kan ik dieper in een houding gaan en de andere dag weer helemaal niet. Ik ben zelf ook niet iemand die zich in allerlei kronkels kan plooien. En dat is helemaal ok! Yoga en competitie zijn twee woorden die heel ver van elkaar staan. "If you are feeling it, you are doing it." Yoga gaat over het leren luisteren naar je lichaam en het beheersen van je eigen grenzen. Dat kan zijn met je neus tegen de mat of bij een lichte vooroverbuiging. Hoe dan ook verschilt dat van persoon tot persoon én moment tot moment. Voel je je er toch beter bij eerst een privélesje te nemen? Dat kan! Ik begeleid je met plezier. Dat kan. Stuur me maar een berichtje! We zoeken dan samen een moment die voor jou past.
 • Wat neem ik mee naar de les?
  Al het materiaal is voorzien in de studio: een mat, een meditatiekussen, een oogkussen, een bolster, een dekentje en blokken. We vragen wel even de mat te ontsmetten op het einde van les. Je mag natuurlijk altijd een eigen mat of een grote handdoek meenemen. dat bespaart je die poetsbeurt op het einde van de les ;-).
 • Kan ik een les die ik geboekt heb annuleren?
  Tot 12 uur voor aanvang van de les kan je gratis annuleren. Het saldo wordt dan beschikbaar gesteld onder je account. Je kan het saldo dan gebruiken voor een volgende boeking. We vragen wel dit enkel te doen in noodgevallen of bij ziekte. Aangezien we werken in kleine groepen zijn de plekjes in sommige lessen beperkt.
 • Zijn er lessen voor beginners?
  Alle lessen in studio mie zijn voor beginners. Je kan elk moment instappen. Er is geen voorkennis vereist. Het is wel fijn voor me even te laten weten dat je beginner bent omwille van mogelijke blessures of onzekerheden waar ik met plezier rekening mee hou. Blijf vooral dicht bij jezelf en forceer niets.
 • Kom ik best wat vroeger?
  Indien mogelijk kom je best vijf minuutjes vroeger. Bij het binnenkomen neem je plaats op de mat van jouw keuze. Het is fijn al even tot rust te kunnen komen en te genieten van jouw me-time.
 • Ik ga er niet op tijd geraken. Wat nu?
  De lessen starten uit respect voor iedereen stipt. Wie te laat is, kan - zoals in elke yogastudio - jammer genoeg niet meer aansluiten. We bewaken zo de rust en sereniteit voor alle deelnemers. Als je aankomt en de deur is gesloten, vragen we je de les niet meer te onderbreken.
 • Wat zijn de voordelen van yin yoga?
  Me-time! Lichamelijke voordelen: - bevordert flexibiliteit - bevordert mobiliteit - bevordert elasticiteit van het gestel - bevordert de immuniteit - vertraging van het verouderingsproces Mentale voordelen: - stressverlagend - bevordert connectie tussen lichaam en geest - mindfulness - innerlijke rust - vermindert angsten - pure ontspanning - even opladen - ...
bottom of page