top of page
EC2A9539.jpg

Menoyoga
voor vrouwen in de (peri)menopauze

8 februari, 22 maart en 24 mei 2024

van 19 – 21 uur

met Inge Delva

Investering in jezelf: 39 EUR/sessie

jouw tweede lente

Gun jezelf de tijd en de zorg die je nodig hebt in deze (peri)menopauze.Je lichaam en geest maken namelijk een enorme transformatie door. Stress tot een minimum beperken, is sowieso een must. Yoga kan je ook helpen om met specifieke symptomen om te gaan, het brengt je dichterbij jezelf én toont je dat je zelf heel wat tools in handen hebt om alle veranderingen te omarmen. Verbinden met andere vrouwen in een veilige setting, is echt een geschenk.Dit is een plek voor jou. Een plek waar je mag open bloeien!

kersenboom

Menoyoga

Opvliegers, slaapproblemen, vermoeidheid, een gebrek aan energie, een verminderde concentratie… het zijn slechts enkele van de wel 40 symptomen die je kan ervaren als je in de peri- of de menopauze zit.

 

Een periode in het leven van elke vrouw die helaas nog té vaak geassocieerd wordt met kommer en kwel, aftakelen en vaak zelfs schaamte. Het is toch nog steeds een beetje een taboeonderwerp, niet?

Gelukkig hoeft het écht niet zo te zijn. En dat ontdek je tijdens onze nieuwe lessen ‘Menoyoga’. Je komt samen met een groep vrouwen om yoga te beoefenen specifiek voor deze levensfase. Daarbij werken we rond de symptomen van de (peri)menopauze, en ontdek je hoe je jezelf hierin met yoga, ademhalingsoefeningen en meditatie kan ondersteunen. Want er is veel dat je zelf in handen kan nemen.

Tegelijk zijn de lessen een aangename, veilige plek om ervaringen uit te wisselen met elkaar, en in alle kwetsbaarheid en openheid te verbinden met vrouwen in dezelfde levensfase. Goed om weten: tot rust komen, staat in elke les voorop. Want dat is dé behoefte die we allemaal gemeenschappelijk hebben in de (peri)menopauze. 

met Inge Delva

​Inge Delva is menopauze-coach en geaccrediteerd yogadocent voor de (peri)menopauze. Het is haar missie om vrouwen in deze levensfase te informeren en hen alle tools in handen te geven om zichzelf te ondersteunen tijdens de overgang. Zorg, aandacht, veiligheid en zachtheid – en dat in een kleine kring van vrouwen in dezelfde levensfase – dat is wat je mag verwachten. Meer info over Inge vind je op www.secondspring.be.

bottom of page