top of page

Massages

met Ann

"Ann geeft niet enkel een heerlijk ontspannende massage.  Ze doet je thuiskomen bij jezelf en geeft je ook heel veel warme en liefdevolle energie.  Dat is iets dat je niet kan leren, maar uit nature hebt."

Mieke

Massage olie

Ontspanningsmassage

Deze relaxerende massage is een volledige (uitgezonderd buik- en borststreek) lichaamsmassage waarin ik een aantal kinesiologische technieken verwerk waardoor je een diepgaande ontspanning ervaart. Daarbij pas ik zachte strijk- en kneedbewegingen toe. Ook ritmische bewegingen uit Holistic Pulsing maken de massage tot een ontspannend geheel.

Let op!  Dit is geen sportmassage.  De druk van de massage is licht en ontspannend.

 

Duur: 80 min (massage 60 minuten) - tarief: 75 euro

Locatie: studio mie @ 151 - Herentalsebaan 15a te Ranst (aan de rand met Wommelgem en wijk Millegem)

Rain drop techniek massage

Dit is een massage van voeten en rug met essentiële oliën van Young Living. Het druppelen van 9 pure oliën op de rug verwijst naar de naam van deze techniek. Het fijne daarbij is dat hier ook de vedertechniek van de Lakota Indianen in verwerkt werd alsook een techniek uit de Tibetaanse reflexologie. Wist je dat geuren rechtstreeks ons limbisch systeem prikkelen? En dit deel van de hersenen is verbonden met onze emoties en ervaringen. Vandaar dat we via essentiële oliën onze emoties en gevoelens positief kunnen beïnvloeden.

Let op!  Dit is geen sportmassage.  De druk van de massage is licht en ontspannend.  De focus ligt hier op de rain drop techniek en het gebruik van een mooie waaier aan essntiële oliën, recht uit wat ons de natuur te bieden heeft.

Duur: 80 min (massage 60 minuten) - tarief: 85 euro

Locatie: studio mie @ 151 - Herentalsebaan 15a te Ranst (aan de rand met Wommelgem en wijk Millegem)

 

Boek jouw me-time.

Klik op één van onderstaande knoppen om jouw massage te reserveren.

Seizoensverkoop

10% korting

Bij aankoop van een 4 beurten massagekaart

bottom of page